fbpx

Arkada Skin Cleaner 250 ml

7 900 Ft

SKIN CLEANER
Zsírtalanító bőrtisztító
A Skin Cleaner természetes illóolaj és szalicilsav alapú zsírtalanító, bőrtisztító folyadék.
ÁRNIKA
Megszünteti a duzzanatot és a véraláfutásokat, serkenti a vérkeringést, és ezáltal szétteríti a sérült szövetekből a felhalmozódott folyadékot: vért, plazmát, nyirkot. Az árnika kivonat gyakori összetevője az érzékeny bőrhöz készült kozmetikumoknak. Véd az irritációtól.
TEAFAOLAJ
Segíti a gombaellenes védekezést. Véd a baktériumok és vírusok szaporodása ellen. Tisztítja és fertőtleníti a bőrt. Erős antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.
SZALICILSAV
Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. A bőrrel érintkezve fellazítja a sejtek közötti kötéseket, ami megkönnyíti és felgyorsítja az elhalt sejtek eltávolításának folyamatát. Lehetővé teszi a bőrfelület alapos és mély tisztítását. 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél nem alkalmazható.
HASZNÁLATI JAVASLAT:
Helyezzen egy kis mennyiségű folyadékot egy vattakorongra, és tisztítsa meg vele a bőr felületét. Kineziológiai szalagok felhelyezése előtt tisztítsa meg a bőrt, és várja meg, amíg teljesen
megszárad.
ALKALMAZÁS:
Tisztít
Zsírtalanít
Növeli a kineziológiai szalagok tapadását
Véd a baktériumok és vírusok szaporodása ellen, gombaellenes hatással rendelkezik.
A Skin Cleaner a tesztelők 100%-a szerint könnyen felvihető a bőrre. A készítmény javítja a
kineziológiai szalagok tapadását (a válaszadók 95%-a szerint) és egyértelműen tisztító hatású (a válaszadók 85%-a szerint).
JARS S.A. által végzett 660/02/2020/F/1 sz. vizsgálat