Arkada Skin Cleaner (250 ml)

9 500 Ft

 

Skin Cleaner – BŐR ZSÍRTALANÍTÁSA

A Skin Cleaner természetes illóolaj és szalicilsav alapú folyadék a bőr mély zsírtalanítására. Átfogó bőrelőkészítésre használják bármilyen kezeléshez, jelentősen növeli a terápiás tapadást, korlátozza a káros baktériumok és vírusok elszaporodását és terjedését. Ajánlott köröm és bőr zsírtalanítására körömszabályzók és Tape szalagok felhelyezése előtt. cukorbetegeknek nem ajánlott.

Hogyan kell használni: Vigyen fel egy kevés folyadékot egy szálmentes törlőre. Törölje át a kezelendő felületet és hagyja megszáradni. A ragasztószalagok, körömszabályzók felvitele előtt tisztítsa meg a felületet, és várja meg, amíg teljesen megszárad.

Összetevők: árnika, teafaolaj, szalicilsav,

ÁRNIKA
Megszünteti a duzzanatot és a véraláfutásokat, serkenti a vérkeringést, és ezáltal szétteríti a sérült szövetekből a felhalmozódott folyadékot: vért, plazmát, nyirkot. Az árnika kivonat gyakori összetevője az érzékeny bőrhöz készült kozmetikumoknak. Véd az irritációtól.
TEAFAOLAJ
Segíti a gombaellenes védekezést. Véd a baktériumok és vírusok szaporodása ellen. Tisztítja és fertőtleníti a bőrt. Erős antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.
SZALICILSAV
Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. A bőrrel érintkezve fellazítja a sejtek közötti kötéseket, ami megkönnyíti és felgyorsítja az elhalt sejtek eltávolításának folyamatát. Lehetővé teszi a bőrfelület alapos és mély tisztítását. 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél és cukorbetegeknél nem alkalmazható.

A terméket cukorbetegek nem használhatják!

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson lévő dátumot.

Gyártó: AArkada Sp. z o.o. str. Dekoracyjna 3, 65-155 Zielona Gora, Lengyelország