Ismerj minket, az Excellence Hungary-t!

Bemutatkozás

Podomed centrum és oktatóközpont

Bertalan Edina

Speciális Lábápoló Mestervizsga Elnök 2022-től
Lábápoló Mester
TopSideClip specialista
Arkada specialista
Unibrace System specialista
Titan System specialista
Szakoktató
Ismerd meg Bertalan Edinát!

2009-ben végezte el a lábápoló szakmát, majd 2012-től Lábápoló szakoktatóként is dolgozik. Az évek során több mint ezer tanítványa volt mind az alapképzésen, mind a továbbképzéseken, sok szakembernek ad lehetőséget, hogy betekintést nyerjen a szakma rejtelmeibe. 2017-ben Lábápoló Mester lett, majd 2018-ban egyike volt Magyarország első Arkada specialistáinak. Ugyanebben az évben ő lett az első magyar Unibrace System specialista. 2021-ben a Titan System eljárás elterjesztése is az ő és férje Szigeti István nevéhez kötődik, mivel gyakorlati oktatói is a technikának. Rendszeresen látogat nemzetközi kiállításokat, hogy naprakész legyen a legújabb lábápolási trendekkel és technológiákkal. Az elmúlt években számos külföldi továbbképzésen vett részt Németországban és Lengyelországban, hogy tovább fejlessze és bővítse a tudását.

A lábápolás terén elkötelezett szakember, aki nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre és a problémák időben történő felismerésére. Tapasztalatai alapján hisz abban, hogy a megelőzés és az időben történő felismerés jelentősen javíthatja a kliensek életminőségét.

Speciális Lábápoló Mestervizsga elnöki kinevezést kapott 2022-ben Az egyik legmodernebb lábápolási eljárásokkal dolgozó fejlesztő szakember, aki több ezer sikeres esetet tudhat maga mögött. Foglalkozik körömbenövés, személyre szabott körömszabályzás, diabéteszes lábak, tyúkszemek, gombával vagy baktériummal fertőzött körmök kezelésével, modern tehermentesítéssel és tehermentesítő talpbetétek készítésével is. Nem csak a hagyományos lábápolásban jártas, hanem a diabéteszes lábak ápolásának területén is kiemelkedő eredményeket ért el. Rendszeresen oktatja a diabéteszes lábak diagnosztikáját, ápolását, ezt mindig együttműködésben orvossal teszi.

Fontos kiemelni, hogy orvos támogatással dolgozik, így a kliensei mindig biztosak lehetnek abban, hogy a kezelésüket a lehető legmagasabb szinten kapják.

Az Excellence Hungary Kft tulajdonosa, számos továbbképzést tart országszerte a cég képviseletében. Munkáját a debreceni Excellence Hungary Podomed centrum és oktatóközpontban végzi, amelynek ő és férje Szigeti István az alapítói.

Szigeti István

Lábápoló
TopSideClip specialista
Arkada specialista
Unibrace System specialista
Titan System specialista
Szakmai oktató
Ismerd meg Szigeti Istvánt!

Szigeti István a lábápolás terén elkötelezett szakember, aki nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre és a problémák időben történő felismerésére. Tapasztalatai alapján hisz abban, hogy a megelőzés és az időben történő felismerés jelentősen javíthatja a kliensek életminőségét.

Az általa készített tehermentesítő talpbetétek kifejezetten az egyéni igényekhez igazodnak, hiszen minden ember lába más és más. Szakmai tudása révén személyre szabott megoldásokat kínál a tehermentesítők, körömszabályzók készítése terén. Arra törekszik, hogy az általa készített termékek minél kényelmesebbek és funkcionálisabbak legyenek, a kliensek számára maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítsanak.

Nagy hangsúlyt fektet a lábápolásra is. Szakemberként kiválóan kezel olyan lábproblémákat, mint a körömbenövés, bőrkeményedés, a tyúkszem vagy a körömgomba. Az általa végzett kezelések célja a fájdalom csökkentése és a lábak egészségének megőrzése. A hozzá járók számára fontos, hogy Szigeti István nem csak a problémákra fókuszál, hanem a megoldásokra is.

Az általa kínált szolgáltatások magas színvonalát a folyamatos továbbképzéseknek köszönheti. Szigeti István rendszeresen látogat továbbképzéseket, külföldi szakmai rendezvényeket, hogy mindig naprakész legyen a legújabb lábápolási eljárások terén.

Aktívan részt vesz a lábápolási és lábegészségügyi szakmai közösségben, rendszeresen tart továbbképzéseket, hogy megismertesse a legújabb eljárásokat és technológiákat. Az általa kínált szolgáltatások magukba foglalják a lábápolást, a tehermentesítő talpbetét készítést, valamint a modern körömszabályozó eljárásokat, mint például a Titan System, amely eljárás továbbképzésének fejlesztője is. Egyedülálló sikeres eredményeket ért el a subungual exostosis miatt deformált körmök esetében.

Szigeti István különösen fontosnak tartja, hogy az általa alkalmazott eljárások mindig a leghatékonyabbak és a legmodernebbek legyenek, követi az iparág legújabb trendjeit és fejlesztéseit. Az általa készített körömszabályzók és tehermentesítők a modern technológiákra épülnek, így hatékonyan segítenek a fájdalom és a lábproblémák enyhítésében.

Szorosan együttműködik feleségével, Bertalan Edina Lábápoló Mesterrel, aki tulajdonosa az Excellence Hungary Kft-nek. Az oktatás és a továbbképzések szintén fontos szerepet töltenek be tevékenységükben, így számos lábápoló szakembernek adták át a tudásukat az évek során. Szigeti István azonban nem csak a szakma terén jeleskedik, hanem a vállalkozói tevékenységben is sikeresnek mondható, hiszen az Excellence Hungary Kft-ben is aktívan részt vesz a cég stratégiai tervezésében és irányításában. Fontos kiemelni, hogy orvos támogatással dolgozik, így a kliensei mindig biztosak lehetnek abban, hogy a kezelésüket a lehető legmagasabb szinten kapják. Munkáját az Excellence Hungary Podomed centrum és oktatóközpontban végzi, amelynek ő és felesége Bertalan Edina az alapítói.

Médiamegjelenések