fbpx

EXO PODO LINE professzionális porelszívós csiszológép 350 W

 

A termék rendelhető! Szállítás 10-14 munkanapon belül.
Rendelés esetén 50% előleg fizetése szükséges. Kérjük, fizetésnél válaszd a “Közvetlen banki átutalás” opciót!

A SYIS PODO LINE csiszológépet az orvosi berendezésekről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően tervezték és építették, ezek garantálják a minőséget és a biztonságot. A készüléket professzionális pedikűrkezelésekhez tervezték, csak szakképzett pedikűrös kezelheti. Bővebben »

Kategóriák: ,

Leírás


A EXO PODO LINE csiszológépet az orvosi berendezésekről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően tervezték és építették, ezek garantálják a minőséget és a biztonságot. A készüléket professzionális pedikűrkezelésekhez tervezték, csak szakképzett pedikűrös kezelheti.
A csiszológépet (mikromotort) a könnyű sebességszabályozás jellemzi, percenként akár 30 000 fordulatig, a jobb-bal irány megváltoztatásának lehetőségével és egy porgyűjtővel. A készülék elengedhetetlen előnye az elektronikus kijelző, amely lehetővé teszi a kezelés intenzitásának és a 300 W-os szívó turbina rendkívüli teljesítményének szabályozását.
A csiszológép rendelkezik szűrőtöltő számlálóval.
A csiszológép egyik fő előnye, hogy működés közben az összegyűlt összes port beszívja a szívó turbinába, vagyis az abszorberbe. Ennek köszönhetően az a személy, aki naponta sok kezelést végez, nem lélegzi be az összes csiszolóanyagot, így védve van a tüdeje. Abszorberrel ellátott marógéppel történő munkavégzésnek további előnye, hogy a por nem kering a levegőben, ahol a kezelést végzik, ennek eredményeként nem telepedik le bútorokon, tárgyakon és a bőrön. Összefoglalva, az abszorber nemcsak esztétikai, hanem higiéniai és egészségügyi okokból is igen hasznos. A pedikűrkezelésre szánt csiszológép kiválasztásakor érdemes abszorberrel rendelkező gépet választani.

Műszaki adatok:

  • Szín: fehér
  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Szívóturbina: 300 W
  • Mikromotor: 50 W 5,86 Nm / 30 000 rpm
  • Súly: 4,0 kg
  • A zaj intenzitása 56-65 dB